Segmen I LOVE MALAYSIA bersama Cik POP


Bismillah

Yeay berjaya menyahut seruan rakan blogger Cik POP! Merdeka dah dekat. Emo pula rasanya. Iyalah...susah payah, pelbagai ujian yang mendatang...Ianya betul-betul menambah cinta saya kepada Malaysia :)

Jom kawan-kawan, jom join!
Halo guys , hari ini teringin nak buat segmen. Yelah , bulan kemerdekaan Malaysia kan.. heehe.. Sempena bulan kemerdekaan yang ke 57 , jom join ramai2 
Tajuk Segmen : Segmen I LOVE MALAYSIA bersama Cik POP
Deadline : Sepanjang bulan kemerdekaan :) 11.59pm ( 31 Ogos 2014 ) 
Siapa boleh join : Bloggers 
Syarat-syarat join segmen 
1. Follow blog ini ..Senang nak tau perkembangan  ( Follow you back ^_^ )
2. Like Page ini ^_^
3. Gam segmen ni dalam blog korang.. supaya tak hilang,nak stapler kah,selotape kah..ikut suka korg..hehe
4. Lepas dah gam segmen tu , lepas tu bagitau korang dari negeri mana okay ( nak letak pic ke,gambar bendera korang ke,terserah ) 
I love Malaysia and I'm from Pahang
5. Ajak kawan2 join skali.. ^_^ ( promote katakan ) then tinggalkan URL entri korang senang nak terjah okay ! :)
So,bagi2 yang sudah join segmen ini , saya akan letak semua URL di sini mengikut asal korang ( Contoh : Kalau sabah,so url dari sabah sahaja) siapa2 yang sudah join tu bolehlah blogwalking ke blog bloggers yang lain juga :) 

Jom join ramai-ramai :) 

Dhiya

10 comments

  1. hai jom join segmen ni pulak! hadiah 2 pasang baju free tau. lgpun sy dah tag awak :) http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/08/segmen-biar-saya-tolong-cik-farra.html

    ReplyDelete
  2. datang ziarah.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/segmen-i-love-malaysia-bersama-cik-pop.html

    ReplyDelete
  3. Singgah sini dari segmen yang sama :) [Blogger Penang] xD

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/08/segmen-i-love-malaysia-bersama-cik-pop.html

    ReplyDelete