Koleksi Soalan Temuduga PTD Tahun 2017- Panel 05


Bismillah

Ini adalah perkongsian koleksi soalan temuduga yang terakhir. Sebenarnya panel ada dalam 8 orang, tapi saya tak ada koleksi yang ke-6, 7 dan 8 masing-masing. Kalau ada, saya akan kemaskini kemudian, ya :)

*Memandangkan perkongsian Panel 5 ini agak panjang, saya tak tulis dalam entri ni. Anda boleh terus muat turun dan simpan: File 5

Demikianlah sedikit sebanyak soalan yang ditanya oleh panel untuk jawatan PTD tahun 2017. Anda dah boleh agak kan macam mana bentuk soalannya? Anda dah boleh nampak kan macam mana provokasi dilakukan oleh panel? Dari soalan-soalan ini, anda boleh belajar tempo para panel supaya anda tak terkejut pada hari temuduga sebenar.

Insya Allah banyak lagi perkongsian yang akan saya tulis dalam DDD ini. Saya dah tak mengharap dah nak masuk ke dalam skim ni. Saya harap perkongsian ini dapat membantu orang lain terutamanya adik-adik fresh grad di luar sana.
Akak dah masuk industri yang akak dah gembira berada di dalamnya. Andai terpilih, akak anggap itu adalah rezeki extra saja.

No comments