Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2


Bismillah

Hari ini saya sangat kekeringan idea untuk menulis. Saya cuma rajin jalan-jalan saya melihat-lihat blog orang.

Bila terjumpa blogger yang buat segmen atau GA ni, terasa- Alahaiiii rajinnya korang. Aku rajin nak join je lah!

Jadi saya dengan penuh rajinnya nak sertai segmen saudari blogger ni. Saya pun baru ikut blog dia sebab rasa macam best je!

Saya sangat selesa follow orang di blog instead of FB atau IG. Saya percaya blog ada pengaruhnya yang tersendiri. Macam saya cakap lama dulu, saya sangat suka berblog sebab di sinilah saya make friend dan saya jadi diri saya. 

Saya join!

Dahlia

6 comments

  1. wahhh nice sharing :).. lets visit my blog http://akuadakisah.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Hai.singgah dari segmen yang sama...

    http://qiyasaad.blogspot.my/2015/12/gold-giveaway-1-by-qiya-saad-powered-by.html?m=0

    ReplyDelete
  3. blogwalking here :)

    http://ash-tsukidate.blogspot.my/2015/12/blog-review-by-beeha-azman-for-top.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dan Follow awak..hehe
    jangan lupa follow kita balik yee :P

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. Singgah sini dari segmen yang sama :) Sorry lambat blogwalking ^^

    ReplyDelete