Segmen 12 Jam Bloglist #17 Mialiana.com

Bismillah

Jumaat yang masih berjerebu. Nak menulis, tapi idea tak datang. Entri cerita kahwin yang seterusnya agak panjang jadi saya perlukan lebih masa untuk mengarang. Insya Allah minggu depan akan siap.

Daripada tak buat apa, elok juga saya join kempen Kak Mia ni. Dapat juga kenal kawan-kawan maya. Lagi pun, sudah lama rasanya saya tak ambil bahagian dalam blog Kak Mia ni sejak saya sibuk dengan persiapan kahwin sehinggalah sudah dua bulan kahwin. I tell you, kahwin sangat sibuk. Lepas kahwin lagi sibuk~Hahahahah! 

Kawan-kawan yang belum join segmen ni, jomlah ramai-ramai ya. Benda senang, tak rugi apa-apa pun. Kalau tengah kerja, jangan curi tulang. Tunggu malam nanti baru join :p

* Kak Mia, saya dah comply semua syarat 1-4 tu. :)

Segmen 12 Jam Bloglist #17 Mialiana.com

Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2015 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 23 Oktober 2015, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #17 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2015.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

11 comments

  1. Mimi Singgah Blogwalking Sini.Dari Segmen Kak Mia Liana..Hehehe..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/10/segmen-12-jam-bloglist-17-mialianacom.html

    ReplyDelete
  2. Salam,
    akak singgah & follow sini...dari segmen mia liana :D
    http://noradzwatyrokkafella.blogspot.my/2015/10/segmen-12-jam-bloglist-17-mialianacom.htm

    ReplyDelete
  3. Salam,
    akak singgah & follow sini...dari segmen mia liana :D
    http://noradzwatyrokkafella.blogspot.my/2015/10/segmen-12-jam-bloglist-17-mialianacom.htm

    ReplyDelete
  4. Salam Singgah....Done follow sini...

    http://www.kisahpondokkecil.com/2015/10/segmen-12-jam-bloglist-17-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.... Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


    Fuyooo !!! Giveaway by Mama Darwiish (28oct)

    Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000 (30oct)

    ReplyDelete
  6. Salam ziarah dari segmen yang sama...

    http://www.mariafirdz.com/2015/10/segmen-12-jam-bloglist-17-mialianacom.html

    Have a nice day and good luck... ☺

    ReplyDelete
  7. salam singgah :)
    Semoga terpilih ^^
    |cahayakehalusankelembutan.blogspot.my|

    ReplyDelete
  8. Salam ziarah dari segmen yg sama..")

    http://vitaminwawa.blogspot.my/2015/10/segmen-12-jam-bloglist-17-mialianacom.html

    ReplyDelete
  9. Salam... Terima kasih sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #17

    Senarai peserta telah di update di http://www.mialiana.com/2015/10/senarai-peserta-segmen-bloglist-17.html

    Semoga berjaya... (^_^)

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  10. Salam... Terima kasih sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #17

    Senarai peserta telah di update di http://www.mialiana.com/2015/10/senarai-peserta-segmen-bloglist-17.html

    Semoga berjaya... (^_^)

    - Mia Liana -

    ReplyDelete